N. Dedukić/maglajinfo.com
vijesti maglaj 3262

Benjamin Čičkušić: Ovo je kruna početka moje karijere

27.02.2016. 10:45 0

Nakon što je proglašen najboljim sportistom Maglaja za 2015. godinu Benjamin Čičkušić sinoć je za medije kazao kako je to kruna početka njegove karijere.

"Prvo se želim zahvaliti RTV Maglaj koja mi je uručila ovu divnu nagradu. Ovo je kruna početka moje karijere. Još uvijek sam mlad i namjeravam dati još mnogo toga mom gradu, mojoj porodici, mojim sugrađanima, mojim saigračima koji su zajedno sa mnom zaslužili ovu nagradu. Nije ovo samo moja nagrada, ovo je nagrada svih nas zajedno. Ova nagrada daje mi veliku odgovornost da nastavim raditi još bolje i jače i da se zajedno opet pred istim ljudima radujemo nekim novim uspjesima i novim dobrim rezultatima", kazao je Čičkušić za medije. 

Podsjećamo, sinoć je u sali Doma kulture ''Edhem Mulabdić'' održan 10. Izbor sportiste Maglaja u organizaciji RTV Maglaj, a kovane statue, priznanja i novčane nagrade uručene su najboljim u pet kategorija. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.