maglajinfo.com
vijesti maglaj 1002

BHF i HO ''Nova Nada''

BH Fanaticosi paketićima obradovali štićenike Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama

29.12.2015. 15:40 0

BH Fanaticosi i Humanitarna organizacija "Nova Nada" iz Norveške jučer su u Maglaju, štićenicima Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama podijelili novogodišnje paketiće u sklopu akcije ''Zajedno za dječiji osmjeh'', koja se realizuje širom Bosne i Hercegovine.

Na putu radosti po gradovima Bosne i Hercegovine BH Fanaticosima se pridružio i Djed Mraz te nekoliko bh. glumaca koji igraju predstave za djecu. 

“Vrijeme je poklona i okupljanja porodice i naših nastojanja da sebi i drugima malim znacima pažnje uljepšamo nastupajuće praznike. U paketiće smo utkali mnogo ljubavi i pažnje, jer želimo pokazati da volimo jedni druge”, poručili su pvodom ove akcije iz BHF-a i HO ''Nova Nada''. 

Pored Maglaja, BH Fanaticosi su bili i u Srebrenici, Pazariću, Novom Travniku, a tokom akcije posjetit će još i Zvornik, Tuzlu, Vukosavlje, Brčko te druga mjesta. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.