NAP/maglajinfo.com
vijesti maglaj 1330

BH Fanaticosi podijelili ruksake i školski pribor djeci Maglaja

16.09.2014. 14:45 0

Udruženja navijača BH Fanaticosi i 'Djeca djeci' iz Švedske jučer su organizirali akciju podjele školskog pribora za djecu Maglaja, piše bh. novinska agencija Patria.

Na sportskom terenu djeci su podijeljeni ruksaci što je usrećilo mališane u novoj školskoj godini. Ovakav gest bio je i rasterećenje za roditelje koji su u nezapamćenim poplavama u maju pretrpjeli štetu u kućama i stanovima, a mnogi su ostali i bez posla dok se situacija nije stabilizovala. 

 

Druženje je prošlo uz smijeh i igru djece, a roditelji su uputili riječi zahvale članovima BH Fanaticosa koji su u teškim trenucima za stanovnike Maglaja obradovali djecu i roditelje.

 

- Veliki pozdrav od djece i trenera iz Škole fudbala "Natron" Maglaj i jedno veliko hvala svima koji su ovo omogućili i ovoj dječici uljepšali današnji dan.Veliki pozdrav - samo je jedan od komentara na Facebook stranici BH Fanaticosa.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.