maglajinfo.com
vijesti maglaj 18492

Humanista Billy Agić

Billy Agić sa svojim prijateljima prikupio i uručio 1640 KM za liječenje djevojčice A.B.

24.07.2016. 18:40 0

Komičar, vlogger i humanista Billy Agić iz Jelaha danas je sa svojim prijateljima nakon 5. Getaway in Zenica tuning showa uspio prikupiti 1640 KM za liječenje djevojčice A.B. koja je u srijedu povrijeđena usljed strujnog udara na Željezničkoj stanici u Maglaju.

Billy Agić po povratku iz Zenice u naselju Bijela Ploča kod Maglaja uručio je prikupljeni novac nani četrnaestogodišnje djevojčice A.B., 

Kako je putem live streama Billy Agić upoznao javnost, organizatori nisu dozvolili da on pozove putem razglasa na 5. Getaway in Zenica tuning showu sve prisutne da učestvuju u akciji prikupljanja novca za liječenje djevojčice A.B.. Ipak Billy je sa svojim prijateljima napustio tuning show i u blizini TC Džananović u Zenici uspio prikupiti 1640 KM. 

- Ja ću pokrenuti još jednu akciju za ovu djevojčicu, sve vas molim da ovaj video podijelite na svoj profil, kazao je Billy. 

Novac je uručen nani četrnaestogodišnje djevojčice, Ajiši Idrizović koja je kroz suze radosnice kazala kako je djevojčica u stabilnom stanju te da je danas imala operaciju.

- Ona se nalazi u Zagrebu. Tamo je zajedno sa svojim roditeljima i tetkom, rekla je Ajiša Idrizović. 

Ona je istakla i kako je zahvalna svima koji su učestvovali u akciji prikupljanja pomoći za liječenje njene unuke.

Informacije o roditeljima i broju telefona dostupne su redakciji portala Maglajinfo.com i zainteresirani mogu kontaktirati redakciju putem e-maila: urednik@maglajinfo.com ili viber broja: 061/863-661 kako bi dobili detaljnije upute kako pomoći ovoj porodici.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.