maglajinfo.com
vijesti maglaj 6216

Domaći lanac trgovina

Bingo ima namjeru širiti svoju mrežu i u Maglaju

15.10.2015. 17:18 0

Bingo d.o.o. Tuzla ima namjeru širiti svoju mrežu i u Maglaju, ovo je za portal maglajinfo.com potvrdila Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga ovog trgovačkog lanca.

Na inicijativu čitatelja koji su na našu adresu slali upite vezane za domaći lanac trgovina Bingo d.o.o. te njegov dolazak na područje naše općine, kontaktirali smo ovu kompaniju, a u pismenom odgovoru iz Binga nam je potvrđeno kako oni imaju namjeru širiti svoju mrežu i na područje našeg grada. 

- Dugo nas nešto nije obradovalo kao vaš mail, te ćemo ga odmah proslijediti našoj upravi. Svakako, imamo namjeru širiti mrežu naših trgovina i u Maglaju, navela je u pismenom odgovoru Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga Bingo d.o.o. Tuzla.

Bingo trenutno širom Bosne i Hercegovine ima preko 120 objekata, a broj zaposlenih u ovom domaćem lancu trgovina veći je od 4.300.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.