maglajinfo.com
vijesti maglaj 3805

Voda ispod mosta

BMW poput podmornice prošao ispod Gradskog mosta u Maglaju

3.02.2019. 16:57 0

Kako je portal Maglajinfo.com već objavio nabujala rijeka Bosna danas je uzrokovala probleme ispod Gradskog mosta u Maglaju na regionalnom putu Doboj-Maglaj-Zavidovići gdje se nakupila veća količina voda.

Dok se većina vozača ne usudi proći ispod Gradskog mosta zbog nakupljene vode, oni hrabriji ipak ne žele koristiti obilaznicu preko Starog grada ili preko mosta u blizini kompanije Natron-Hayat pa pokušaju proći ''kroz vodu''. 

Vozaču Forda danas to nije pošlo za rukom pa je po nezgodi ostao zaglavljen u vodi ispod Gradskog mosta. Intervenirali su pripadnici PVJ Maglaj te izvukli vozilo. 

Intervencija PVJ Maglaj ipak nije bila potrebna vozaču BMW-a sa stranim registarskim oznakama koji je poput podmornice prošao ispod Gradskog mosta. 

Na mjestu događaja danas su bili i pripadnici PS Maglaj koji vozačima savjetuju da ipak ne prolaze ispod Gradskog mosta dok vodostaj ne padne i dok se nakupljena voda ne ukloni. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.