Čestitka općinskog načelnika i predsjedavajućeg OV Maglaj

1.03.2014. 11:21 0

U povodu 1. marta Dana nezavisnosti BiH svim građanima općine Maglaj i BiH upućujemo iskrene čestitke. Ovo je jedan od najznačajnijih datuma u historiji Bosne i Hercegovine.

Tog dana 1992. godine građani ove zemlje opredijelili su se za put nezavisnosti. Za opstanak na tomu putu, nažalost, morali smo platiti visoku cijenu. Zbog toga danas kada obilježavamo ovaj praznik moramo još snažnije iskazati našu odlučnost da ćemo raditi na razvoju moderne, europske BiH, države po mjeri svih njenih građana a I naše općine u tom pravcu.

 

To je najbolji način da se odužimo patriotima, koji su, svjesni svoje pripadnosti bosanskom podneblju, sačuvali nezavisnu BiH u najtežim okolnostima. U ovom vremenu punom izazova imajmo povjerenja jedni u druge i budimo ustrajni u izgradnji Bosne i Hercegovine, za kakvu smo se izjasnili 1. marta 1992. godine.


Sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine


PREDSJEDAVAJUĆI OV
Marko Zelić

OPĆINSKI NAČELNIK
Mehmed Mustabašić, prof.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.