Održan sastanak za uspostavu koordinacije rada MZ Maglaj grad

Danas formirana koordinaciona tijela za realizaciju programa obnove Maglaja

23.07.2014. 23:43 0

Danas je u sali Općinskog vijeća sa početkom u 10 sati, održan sastanak sa povjerenicima izabranim od strane gradske jezgre za rad na terenu i predstavnicom Općinske službe za BISZ, opštu upravu i društvenje djelatnosti kao i predstavnika koordinacionih tijela za MZ Maglaj grad. Imajući u vidu da MZ Maglaj grad ne radi.

Na sastanku su formirana koordinaciona tijela koja će biti raspoređena po poplavljenim zonama grada (11 zona), koja će imati na raspolaganju 3-5 osoba (po potrebi i više) za rad u realizaciji programa obnove.

 

Nakon što su odabrali koordinatore sa općinom i sa gospodinom Amirom Smajlagićem, donesen je zaključak da se informacije o radu povjerenika Maglaj grad (uža gradska jezgra) kao i ostale provedene aktivnosti objavljuju svakih sedam dana na zvaničnoj web stranici Općine Maglaj.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.