maglajinfo.com
vijesti maglaj 338

Danas obilježavanje godišnjice oslobađanja kote Simanov grob

15.11.2019. 08:03 0

Godišnjica oslobodilačke akcije za kotu Simanov grob na lokaciji Spahića gaj bit će obilježena danas, 15. novembra 2019. godine.

Godišnjica oslobodilačke bitke za kotu Simanov grob na lokaciji Spahića gaj koja se odigrala 17. novembra 1992. godine bit će obilježena danas, 15. novembra 2019. godine. 

Kako je saopćeno putem zvanične stranice Općine Maglaj 27. godišnjica velike oslobodilačke akcije bit će obilježena polaganjem cvijeća u Parku ljiljana te Akademijom u kino sali JU Dom kulture ''Edhem Mulabdić''. 

- Polaganje cvijeća bit će upriličeno u 10.50 sati na Centralno spomen obilježje u Parku ljiljana, a nakon toga u 11.00 sati održat će se Akademija u kino sali JU Dom kulture "Edhem Mulabdić'' - navodi se.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Ambasador SAD-a u BiH Eric Nelson, u pratnji članova Kancelarije za odbrambenu saradnju pri ambasadi SAD-a u našoj… https://t.co/ZkSxUwdf9A

@maglajinfo.com06.11. - 08:34h