maglajinfo.com
vijesti maglaj 2759

Defile mladosti: Maglajski maturanti zablistali u punom sjaju

14.06.2019. 22:35 0

Svečane haljine, odijela, osmijeh i dobro raspoloženje večeras su kroz Maglaj pronijeli maturanti i maturantice Gimnazije ''Edhem Mulabdić'' i MSŠ Maglaj.

Maglajska mladost zablistala je večeras u punom sjaju. Mladići i djevojke do jučer u školskim klupama, u jednom danu su iz farmerica i patika, osvanuli u odijelima i haljinama, praćeni aplauzima i osmijesima svojih sugrađana.

Nova generacija maglajskih maturanata dugo je iščekivala večerašnji trenutak. Ipak ne zna se da li su večeras uzbuđeniji bili oni ili njihovi roditelji koji su ih ispratili na matursku zabavu gdje će obilježiti završetak jedne i početak druge životne etape.

Šetnju gradom koju je obilježilo fotografisanje mladići i djevojke završili su pred hotelom Galeb u kojem je organizirana proslava mature. 

Maglajskim maturantima i mi želimo još mnogo sretnih trenutaka, zajedničkih fotografija i lijepih sjećanja.

Album sa preko 150 fotografija pogledajte klikom ovdje

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.