Uručena novčana donacija službeniku Policijske stanice Maglaj

Dekan fakulteta iz Maribora uručio pomoć pripadniku PS Maglaj

23.07.2014. 13:51 0

U ponedjeljak su Policijsku stanicu Maglaj posjetili prijatelji iz Maribora i Sarajeva. Tačnije delegaciju su činili, dr. Meško Gorazd, dekan Fakulteta krivičnog pravosuđa i sigurnosti Univerziteta u Mariboru, i prof.dr. Korajlić Nedžad, dekan Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu.

Ovom prilikom od strane dekana Fakulteta krivičnog pravosuđa i sigurnosti Univerziteta u Mariboru dr. Meško Gorazda, a u prisustvu dekana Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu profesora dr. Korajlić Nedžada, uručena je novčana donacija, prikupljena od strane uposlenika navedenog fakulteta iz Maribora, policijskom službeniku Policijske stanice Maglaj Sejmenović Edisu, kojem je tokom proteklih poplava koje su zahvatile čitav region, a naročito općinu Maglaj, nanesena velika materijalna šteta na porodičnoj kući koja se nalazi u naseljenom mjestu Kosova, općina Maglaj.

 

"Predmetna donacija, kako je potvrđeno od strane rukovodnih službenika Policijske stanice Maglaj, predstavlja prije svega jedan human i velikodušan čin prijatelja iz Maribora, koji su svjesni velikih šteta nastalih poplavama i koji na ovaj način, suosjećajući sa ugroženim stanovništvom, nastoje umanjiti njihove poteškoće i probleme sa kojim se susreću na normalizaciji života." - stoji u izvještaju Policijskog komesara ZDK.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.