Delegacija HO 'Sheikh Eid Charitable Association' iz Katra posjetila Maglaj

3.06.2014. 23:08 0

Danas je glavni maglajski imam h. Izudin ef. M. Kruško primio delegaciju humanitarne organizacije 'Sheikh Eid Charitable Association' iz Katra koju je predvodio Generalni direktor Ali A. Al-Suwaidi sa saradnicima: Jasim Aly, Youssef Hamady, Mouhammad Suwejdij i Khaled Hammady.

Pored braće iz Katra glavni maglajski imam je primio i Ismira Karagu, Generalnog direktora Organizacije ''Waqf'' iz Holandije, kao partnerske organizacije  iz Katara. Sastanku je prisustvovao i bliži saradnik načelnika gdin Jasmin Devedžić.

 

Tokom prijateljskog i srdačnog razgovora glavni imam se zahvalio na dolasku i posjeti, kao i na  donaciji 200 porodičnih prehrambenih paketa porodicama pogođenim katastrofalnim poplavama. Također je razgovarano o daljoj pomoći koja ova organizacija može pružiti ugroženom narodu Maglaja. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.