maglajinfo.com
vijesti maglaj 949

Delegacija općine Maglaj posjetila općinu Tešanj

23.04.2015. 17:45 0

Delegacija općine Maglaj u sastavu: Općinski načelnik Mehmed Mustabašić, predsjedavajući Općinskog vijeća Marko Zelić i pomoćnik Općinskog načelnika Jasmin Devedžić posjetili su danas općinu Tešanj.

Ovom prilikom, za pomoć Maglaju tokom majskih poplava, uručene su zahvalnice Općini Tešanj i Općoj bolnici Tešanj (Načelnik Huskić i direktoru Sejdinoviću). Uručenju zahvalnica je prisustvovao i predsjedavajući Općinskog vijeća Senad Subašić.

 

Štete u Maglaju su ogromne. Ovo je mali gest zahvalnosti Općinskom načelniku i Vijeću, kao i Općoj bolnici, privrednicima i svima koji su nam na bilo koji način pomogli, kazao je načelnik općine Maglaj Mehmed Mustabašić.

 

Općina Maglaj je na ovaj način zahvalila svim građanima i institucijama općine Tešanj koji su pomagali tokom majskih poplava. Mi nismo pomagali da bismo dobili zahvalnicu, nego je to bila naša ljudska i komšijska obaveza, kazao je Suad Huskić, načelnik općine Tešanj.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.