Dino Merlin danas posjetio Maglaj

4.06.2014. 13:16 0

Danas je Općinu Maglaj posjetio bosanskohercegovački kantautor, pjevač i kompozitor Dino Merlin, te je ovom prilikom donirao kamion humanitarne pomoći općini Maglaj, stoji u kratkoj obavijesti na web stranici Općine Maglaj.

Treba istaći da je Merlin među prvima uputio kamion pomoći za Maglaj, u trenucima kada je grad još uvijek bio poplavljen. 

 

A mnogi su i upoznati o pjesmi koju je Dino Merlin snimio, a koju poklanja svima koji su izgubili dom u katastrofalnim poplavama koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu. U videu koji je objavljen uz pjesmu 'Ruža' se nalaze dirljive fotografije i snimci prirodne nesreće koja je zadesila naš grad i našu zemlju.

 

Osim susreta sa načelnikom Mehmedom Mustabašićem, kako Avaz piše, Dino je posjetio i Biblioteku Maglaj

"Odgajan sam na rečenici: Učini što možeš, tamo gdje jesi i sa onim što imaš! Maglajlijama poručujem da smo s njima, da nećemo zaboraviti ovaj grad i njegove ljude i da ćemo učini sve da rane što prije zacijele", kratko je rekao Dino za Avaz.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.