SPONZORISANO
vijesti maglaj 3037

Za kućne savjete, fizička i pravna lica

''DKM GRADNJA'' Maglaj pruža i uslugu obavljanja poslova upravitelja

9.04.2015. 16:29 0

Preduzeće ''DKM GRADNJA'' d.o.o. Maglaj, djeluje pod sloganom „DOBRO, KVALITETNO I MOĆNO GRAĐENJE“ od osnivanja 1997. godine, a čiji je osnivač i direktor gosp. Mehmed Kusur.

Preduzeće upošljava mlad i ambiciozan kadar, osposobljen za obavljanje najsloženijih i najzahtjevnijih poslovnih izazova u građevinarstvu. Ova građevinska firma svojim dugogodišnjim radom i iskustvom stvorila je prepoznatljiv  brend, te se svojim kvalitetom i iskustvom izdvaja od firmi koje se bave istim ili sličnim poslovima.

 

Pored građevinsko – zanatskih radova koje firma „DKM GRADNJA“ doo Maglaj obavlja, od marta 2015. godine, u svojoj ponudi ima djelatnost obavljanja poslova upravitelja.

 

Naime, na osnovu člana 4. Pravilnika o uslovima i kriterijima za dodjelu certifikata privrednim društvima („Službene novine Zeničko – dobojskog kantona“ broj: 13/08), gosp. Goran Bulajić,  ministar Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline, a na prijedlog Komisije za provođenje postupka za izbor i utvrđivanje liste upravitelja, donio je rješenje, da firma „DKM GRADNJA“ d.o.o. Maglaj, ispunjava propisane i opće uslove za obavljanje poslova upravljanja i održavanja stambenih i stambeno – poslovnih zgrada, čime je ista stekla sve potrebne uslove za vršenje poslova upravitelja održavanje i upravljanja stambenih i stambeno – poslovnih zgrada po principima ekonomske samoodrživosti zgrade, shodno Zakonu o upravljanju i održavanju stambenih i stambeno – poslovnih zgrada („Službene novine Zeničko – dobojskog kantona“, broj: 02/08).

 

„Prilikom saradnje sa klijentima posvećujemo najvišu pažnju očekivanjima naših klijenata, poštovanju zacrtanih rokova te preciznošću prilikom rada. Zadovoljstvo naših klijenata je ono čemu težimo. Znanjem naših majstora, te stalnim usavršavanjem našeg kadra, ugovoreni građevinsko – zanatski radovi bit' će završeni i van dogovorenog roka na obostrano zadovoljstvo“, saopćeno nam je iz firme „DKM GRADNJA“ d.o.o. Maglaj.

 

Ovim putem obavještavamo sve zainteresovane kućne savjete, fizička i pravna lica, da sve potrebne informacije za vršenje usluga upraviteljstva možete dobiti na sljedeće brojeve telefona:

 

Tel/fax: +387 32 605 – 766

Mob: + 387 61 267 – 050

Ili putem email-a: dkmgradnja@bih.net.ba

Kontakt osoba: Almedina Hamidović, dipl. ing. građ.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.