maglajinfo.com
vijesti maglaj 1479

Donacija 'ProCredit Bank'

Maglajskom Domu zdravlja donirano novo sanitetsko vozilo

18.09.2014. 20:31 0

Nakon katastrofalnih majskih poplava maglajski Dom zdravlja ostao je bez tri sanitetska vozila koja su korištena za transport pacijenata u zdravstvene ustanove u Tešnju i Zenici.

Nakon majskih poplava otežan je bio transport pacijenata koji su se zbog zdravstvenih problema morali transportovati u zdravstvene ustanove u Tešnju i Zenici, a nakon nekoliko mjeseci problem sa voznim parkom Doma zdravlja zahvaljujući isključivo humanitarnim organizacijama te društveno odgovornim kompanijama kakva je "ProCredit Bank" se rješava. 

 

Nakon vapaja upućenih iz Maglaja prvih dana nakon povlačenja vode "ProCredit Bank" bila je jedna od društveno odgovornih kompanija koja je maglajskom Domu Zdravlja obećala donirati novo sanitetsko vozilo koje će pomoći sveukupno funkcioniranje našeg Doma Zdravlja.

 

"Šta reći, osim uputiti riječi hvale ovoj društveno odgovornoj kompaniji na pomoći te ličnom angažmanu uposlenih zaslužnih za realizaciju ove donacije", kazala je direktorica DZ Maglaj dr. Emira Drnda-Čičeklić za medije. 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.