maglajinfo.com
vijesti maglaj 1630

090/291 - 084

Donirajte 2 KM za Mirzu Mehinovića

18.04.2014. 17:10 0

Mirza Mehinović je rođen 8. decembra 1984. godine. Nekada, sasvim običan momak, odličan sportista, kojem se život mijenja preko noći treba našu pomoć. Pozovite 090/291 - 084 i donirajte 2 KM za Mirzu Mehinovića.

Bolest koja nikada ne bira, prije nekoliko godina izabrala je našeg prijatelja, sina i brata. Dijabetičar, koji je na inzulinu od juna 1994. godine, bori se svaki dan. Od prije nekoliko godina, i dijaliza je postala njegova rutina, i nešto sa čime se redovno bori. Šesti februar 2009. godine je dan kada je dijaliza uzela prioritet u njegovom životu, da bi mogao da živi. Nikada, ali nikada nije posustao duhom, borio se i bori, ne predaje se a svojim prijateljima često vrati osmijeh na lice i podsjeti ih da je važno što je tu, a oni i mi ga želimo s nama i sutra, i za deset dana, i za deset, dvadeset, pedeset godina.

 

Sa Mirzinom pričom većina Vas je upoznata, a ovih dana pomoću maglajskog Crvenog Krsta otvoren je i humanitarni broj za našeg Mirzu Mehinovića. 

 

"Uz pomoć Crvenog Krsta Maglaj otvoren je humanitarni broj za prikupljanje sredstava u svrhu moga liječenja, nadam se da će sve proći kako treba i broj važi slijedećih šest mjeseci, isto tako želim da zamolim da svako ko je u grupi ovaj broj okrene samo jednom i da ga pokaže svojim prijateljima, poznanicima ili ga objave na nekom drugom mjestu da bi bilo što više poziva, tako meni mnogo pomažete. Ja Vas to sve molim da uradite ukoliko možete. Cijena poziva je 2 KM, a broj je 090/291 - 084. Unaprijed hvala svima od srca", napisao je Mirza na grupi "Da se spasi mladost", gdje možete pronaći više informacija o Mirzi i njegovim mukama sa kojima se hrabro bori.

 

Pozovite 090/291 - 084 i donirajte 2 KM za našeg sugrađanina, prijatelja, sina, brata. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.