maglajinfo.com
vijesti maglaj 775

Hutba i tribina u Kuršumliji džamiji

Dr. Kenan Musić u Kuršumliji će održati hutbu i tribinu o temi ''Ekonomija kroz prizmu vjere''

30.01.2019. 13:00 0

Hfz. doc. dr. Kenan Musić u Maglaju.

Hfz. doc. dr. Kenan Musić, glavni imam Medžlisa islamske zajednice Sarajevo, u petak će u maglajskoj Kuršumliji džamiji održati hutbu, a poslije akšam-namaza i tribinu o temi ''Ekonomija kroz prozmu vjere''. 

- Obavještavamo vas da će u petak, 1.2.2019. godine, glavni imam MIZ Sarajevo, hafiz dr. Kenan ef. Musić gostovati u džematu Jusuf-pašine džamijie(Kuršumlija). Cijenjeni gost će održati hutbu a navečer, poslije akšam-namaza (17.00 sati), i tribinu u Kuršumliji džamiji - navodi se u obavještenju maglajskog Medžlisa. 

Hafiz doc. dr. Kenan Musić je završio Gazi Husrev-begovu medresu u Sarajevu 1998. godine. Diplomirao je na Teološkom fakultetu (Usuli-d-din), odsjek hadisa, Univerziteta El-Azhar u Kajru i Šerijatsko-pravnom fakultetu (Kulijje eš-Šeri'a) Univerziteta u Damasku. Magistrirao je i doktoriorao na Fakultetu islamskih nauka u Sarajevu.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.