Društvo Pisaca BiH za Biblioteku Maglaj

Biblioteka će u četvrtak ugostiti eminente književnike Društva Pisaca BiH

3.06.2014. 12:57 0

U ovim teškim i tmurnim danima za nas i naš Maglaj, pojave se i lijepi trenuci koji nas obaspu svjetlom, ozare nam lica i podsjete da nismo sami. Ovog četvrtka, dolaskom u našu Biblioteku eminentni književnici Goran Samardžić, Ljubica Ostojić, Zilhad Ključanin, Mujo Musagić, Sabin Malićbegović, Fuad Kovač, Marina Brkić i akademski slikar Zekerijah Nalić, podsjetiti će nas upravo na to, da svako ima nekoga da mu ruke pruža.

Kako stoji u u pozivu, u organizaciji Društva pisaca Bosne i HercegovineJU Biblioteka Maglaj, biće održano književno veče i izložba slika, u četvrtak 05. juna, od 19:00 sati u prostoru Biblioteke.

 


Društvo pisaca Bosne i Hercegovine i Opća biblioteka Maglaj za Vas koji volite Maglaj, volite knjigu i prijatelj ste Biblioteke!

 

Iako je nedavna elementarna nepogoda bila razorna za Opću biblioteku u Maglaju, iako je uništeno gotovo sve što se uništiti moglo, Vaša Biblioteka je, kao i uvijek, sa svojim korisnicima, sa svojim gradom!

 

Za četvrtak, 5.juna, od 19,00 sati u prostoru Biblioteke, najavljujemo gostovanje eminentnih književnika Gorana Samardžića, Ljubice Ostojić, Zilhada Ključanina, Muje Musagića, Sabine Malićbegović, Fuada Kovača, Marine Brkić, otvaranje izložbe slika Zekerijaha Nalića, akademskog slikara iz Sarajeva.

 

U programu će učestvovati i svima nama draga i dobro poznata glumica Minka Muftić.

 

Društvo pisaca Bosne i Hercegovine za Maglaj, za Biblioteku!

 


 

Više o događaju: Drustvo Pisaca BiH za Biblioteku Maglaj

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.