Dugogodišnji šef maglajskog Biroa za zapošljavanje Sulejman Delić ispraćen u penziju

29.12.2015. 16:52 0

U kabinetu Općinskog načelnika, upriličen je ispraćaj u penziju za Sulejmana Delića, šefa Biroa za zapošljavanje Maglaj više od 31 godinu.

Gospodin Delić, radeći godinama na mjestu šefa Biroa, pokazao je zavidne rezultate u radu, i zasigurno je imao izražajnu komunikativnost i sposobnost prepoznavanja u izgradnji napretka na našoj općini.

U njegovom radnom vijeku mnogi su pisali o pozitivnim trendovima na tržištu rada, jer je rasla stopa zaposlenosti. Gospodin Delić je ostavio pozitivan trag radeći od 94 – 96 godine kao načelnik Općine Maglaj.

Za nesebičan rad i podršku u svakom smislu, pomoćnik Općinskog načelnika, Jasmin Devedžić, zahvalio se gospodinu Deliću na saradnji i svim dosadašnjim doprinosima, uručivši mu sliku maglajskog akademskog slikara Fuada Čičkušića. 

"Nadamo se da ćete uživati u svakom novom danu koji je pred Vama, okruženi ljudima koji vas vole i poštuju. Želimo vam dug, zdrav, miran i sretan život u penziji", navodi se na službenoj stranici općine Maglaj. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.