maglajinfo.com
vijesti maglaj 936

Džematlije Kuršumlija džamije prikupile 1000 KM za liječenje Adina Hrnjića

21.11.2015. 11:28 0

Slijedeći kur'anske ajete i riječi posljednjeg Božijeg poslanika Muhameda s.a.v.s. u kojima se između ostalog čovjek obavezuje da pomogne drugom čovjeku u nevolji džematlije Kuršumlija džamije u Maglaju jučer su organizovale akciju prikupljanja novčanih sredstava za bolesnog 22-godišnjeg Maglajliju Adina Hrnjića.

''Hvala Bogu, jučer održana akcija prikupljanja dobrovoljnih novčanih sredstava u Kuršumlija, Jusuf-pašinoj džamiji bila je uspješna. Zajedno smo skupili 1000 KM za liječenje mladog Maglajlije Adina Hrnjića“, izjavio je h. hfz. Hidajet ef. Talić za maglajinfo.com.

Džematlije Kuršumlija džamije prikupile su sredstva u takmičarskom duhu.

„Želim se ovim putem zahvaliti džematlijama koji su u takmičarskom duhu prikupili sredstva, a Allahu Svemogućem upućujem dovu da podari zdravlje 22-godišnjem Adinu“, poručio je ef. Talić, imam, hatib i muallim Kuršumlije džamije u Maglaju. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.