Estradni umjetnici u akciji

Džinović i Kitić u Maglaju za pet porodica donirali vrijedne novčane donacije

10.06.2014. 23:37 0

Haris Džinović i Mile Kitić danas su u poslijepodnevnim satima posjetili Općinu Maglaj gdje su za pet porodica sa maglajskog područja donirali vrijedne novčane donacije.

U prostorijama Općine u prisustvu načelnika Mehmeda Mustabašića i njegovog pomoćnika Jasmina Devedžića Kitić i Džinović uručili su najugroženim porodicama vrijedne novčane donacije.

 

"Mislim da bi ovo trebala biti ljudska obaveza svakog čovjeka i o tome ne bi trebalo razmišljati. Dalje idemo za Doboj, Zavidoviće i druge gradove. Idemo direktno da damo ljudima i mislimo da je najbolja novčana donacija bez posrednika i tuđih uređivanja" izjavio je Džinović.


Njegov kolega Mile Kitić izrazio je želju da brojne njihove kolege počnu slijediti njihov primjer.

"Mislim da je ovo najljepše, da se i pojavimo tu, a ne samo da platimo neki novac na neke račune. Neka narod vidi da smo tu uz njih u ovim teškim trenucima. Radim na tome da se organizuju humanitarni koncerti po Evropi. Naprimjer u Zurichu, gdje bi se skupilo više novca jer je glupo uzimati pare od ulaznica u mjestima gdje su poplave ljudima uništile sve", rekao je Kitić.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.