maglajinfo.com
vijesti maglaj 3395

Eldar Memišević donirao 1.000,00 KM Humanitarnom fondu ''Exit''

20.11.2016. 13:10 0

Maglajlija Eldar Memišević kao dječak, maštao je da jednog dana zaigra u dresu BiH na velikom takmičenju i osvoji jednu od medalja. Ipak, život ga je prije više od osam godina odveo u Katar, gdje je doživio potpunu afirmaciju i napravio rukometno ime. Trenutno je član katarskog El-Jaisha i reprezentativac ove države sa kojom je na SP- u osvojio i srebrenu medalju.

Da Memišević ne zaboravlja Maglaj i Maglajlije dokaz je i skorašnja najveća pojedinačna donacija Humanitarnom fondu ''Exit'' a koja je stigla upravo od ovog rukometaša.

Kako su nam kazali iz Humanitarnog fonda ''Exit'' Eldar je donirao 1.000,00 KM, a zbog toga što je to najveća pojedinačna donacija imali su želju to i javno obznaniti i zahvaliti se simpatizeru, donatoru i prijatelju maglajskog Humanitarnog fonda.

Osim Memiševiću iz Humanitarnog fonda ''Exit'' se zahvaljuju i svim drugim mnogobrojnim prijateljima, simpatizerima i donatorima a koji putem ovog fonda pomažu bolesne i socijalno ugrožene Maglajlije.

Da Memišević nije zaboravio svoj rodni grad pokazao je i zajedničkim gestom sa Selvedinom Omahićem, koji također igra u Kataru kada su nakon poplava koje su zadesile Maglaj u maju 2014. godine pomogli obnovu Sportske dvorane i kupili veliki semafor.

Više o fondu i dosadašnjim aktivnostima možete saznati klikom ovdje

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.