maglajinfo.com
vijesti maglaj 46171

Potresna priče skromne djevojčice Elme

Elma iz Ravne kod Maglaja: Najtužnija sam kada mama plače i kada nemamo šta jesti

11.03.2016. 16:03 0

''Svaka priča na svoj način je tužna, međutim cijela ekipa naše emisije je tog dana plakala'', napisala je na društvenoj mreži Facebook urednica emisije Džena Zeničanin po povratku kući iz Maglaja.

VIDEO

''Danas sam upoznala djevojčicu Elmu, ima 8 godina. Poslala mi je crtež, na kojem je njena tužna porodica. Toliko tuge u očima osmogodišnje djevojčice... ima sve petice, ide pješice kroz šumu, 4 kilometra do škole i nazad, a danas je dobila prvu lutku u životu. I da se ne lažemo, ovaj susret mi je baš teško pao'', napisala je Džena.  

Potresnu, tešku, pretešku priču skromne djevojčice  Elme i njene porodice iz sela Ravna kod Maglaja pogledajte u video prilogu. 

Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane, naše čitatelje da pomognu Elmu i njenu porodicu koji se nalaze u zaista teškoj situaciji. 

Porodicu Torić možete posjetiti na adresi: Edin Torić 74250 Maglaj Ravna bb, te kontaktirati na broj telefona: 062/455-368. Ukoliko putem redakcije emisije ''Ispuni mi želju'' želite pomoći kontaktirajte ih na mail: imz@hayat.ba.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.