Fahrudin Čolaković uručio Rješenja o dodjeli stipendija maglajskim studentima

26.04.2017. 17:37 0

U sali Općinskog vijeća Doma kulture ''Edhem Mulabdić'' ministar za boračka pitanja u Vladi ZDK-a Fahrudin Čolaković uručio je Rješenja o dodjeli stipendija studentima koji su ostvarili pravo na stipendiju po Konačnoj listi Ministarstva za boračka pitanja Zeničko-dobojskog kantona za studijsku 2016/2017. godinu, saopćeno je danas putem zvanične stranice Općine Maglaj.

Prisutnima se obratila Azra Čakrama šefica Službe za boračko-invalidsku, socijalnu zaštitu, opću upravu i društvene djelatnosti i poželjela mnogo uspjeha u akademskoj godini, te da rezultati ispita koji predstoje budu još kvalitetniji od prošle godine.

Ministar Čolaković je istakao kako se resorno ministarstvo trudi povećati broj studenata iz godine u godinu, također je čestitao onima koji su dobili stipendiju sa željom da je korisno utroše, stoji na zvaničnoj stranici općine.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.