maglajinfo.com
vijesti maglaj 1801

U petak od 19,00 sati u hotelu ''Galeb''

Farmasi Make Up Meeting u Maglaju

27.10.2015. 14:49 0

Ljubitelji kvalitetne i prirodne dekorativne kozmetike, u petak će u hotelu ''Galeb'' moći uživati u promociji Farmasi proizvoda.

Farmasi je inače poznata kozmetička kompanija, koja je osnovana daleke 1946. godine. Farmasi kozmetika potpuno je prirodna, bez štetnih parabena i ne testira se na životinjama.

Ono što ovu kozmetičku kuću izdvaja od drugih jeste posjedovanje Halal Certifikata, što znači da ova kompanija vodi računa o svojim kupcima, o tome da sirovine koje se koriste budu zdravstveno ispravne i bez GMO, te da su aditivi kontrolisani.

Kako kaže Edina Sejmenović, tim lider za regiju ZDK prezentacija kozmetike Farmasi održat će se u petak u hotelu ''Galeb'', a istu će voditi gospođa Nejra Serdarević. 

- U petak 30. oktobra 2015. godine, u hotelu ''Galeb'' od 19,00 sati održat će se prezentacija Farmasi kozmetike koju će voditi gospođa Nejra Serdarević, silver direktorica u ovoj velikoj porodici. Pored prezentacije o Farmasi kozmetici biti će otvorene i teme o zaštiti okoliša, borbi protiv karcinom dojke, zdravstvenoj njezi, te o procedurama rada i zarade u ovoj firmi koja puža velike mogućnosti. Prezentaciju će činiti zanimljivom i tombole koje će radost donijeti onim najsretnijim, a svaka od zainteresovanih sugrađanki će imati mogućnost besplatnog profesionalnog šminkanja, kazala je Edina.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.