maglajinfo.com
vijesti maglaj 2869

Građani se pitaju: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Maglaja?

7.11.2014. 00:52 0

Nekoliko čitatelja portala maglajinfo.com poslalo nam je fotografije na kojima se mogu vidjeti različiti tragovi nekoliko aviona koji su tokom proteklih dana preletjeli preko Maglaja a nekoliko fotografija zabilježio je i Foto Studio ''Bašić''.

Nakon što smo pokušali dobiti više informacija o ovim tragovima kod nekoliko adresa nismo mogli dobiti preciznije informacije o avionima koji su prelijetali ovih dana preko Maglaja i naše zemlje već su nam kazali da su ovakvi tragovi uobičajeni.

 

Međutim naši čitatelji ne dijele ovo mišljenje pa su tokom proteklih dana posmatrali tragove te komentarisali kako je sumnjivo da avioni ostavljaju baš ovako primjetne tragove.  

 

Krajem 2012. godine Švedsku je potresao skandal upravo zbog ovakvih tragova kada su članovi tamošnje Stranke Zelenih tvrdili da ih zaprašuju otrovnim mješavinama hemikalija, virusa i metala koji se kolektivno nazivaju "Chemtrails".

 

Pernilla Hagberg iz švedske Stranke Zelenih tada je izjavila da iza svega stoji CIA i američke sigurnosne agencije.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.