'Halid Muslimović, srcem za Alisu'

Halid Muslimović održat će humanitarni koncert za Alisu Hodžić

16.09.2014. 14:42 0

Priča o Alisi Hodžić iz Jelovca kod Maglaja koja je objavljena na našem portalu početkom mjeseca septembra dirnula je cijelu Bosnu i Hercegovinu, a ovih dana kako naš portal saznaje aktivno se radi na organizaciji humanitarnog koncerta za maglajsku herionu na kome će pjevati Alisin od malena omiljeni pjevač Halid Muslimović.

Kako je potvrđeno od strane gospodina Adema Tukića, vlasnika motela "Bistrica" omiljeni pjevač Alise Hodžić koja je nakon 38 godina samoće prvi put prošla ulicama svog grada, Halid Muslimović održat će koncert humanog karaktera za Alisu Hodžić pod nazivom "Halid Muslimović, srcem za Alisu" 28. septembra u motelu "Bistrica", a ulaz će koštati 5 KM. 

 

Kako smo već pisali, Alisin omiljeni pjevač od malena je Halid Muslimović, a ona ga je na dan kada je izašla nakon 38 godina iz svog doma dočekala sa suzama radosnicama u svojim očima. 

 

Cijelu priču o Alisi Hodžić možete pročitati klikom OVDJE

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.