maglajinfo.com
vijesti maglaj 6729

Harun Mahmutović o Eldaru Memiševiću: ''Prodao je svoju državu.''

Harun Mahmutović o Eldaru Memiševiću: "Prodao je svoju državu."

25.02.2015. 18:14 0

Harun Mahmutović, generalni sekretar KSBiH u emisiji ''Samo konkretno'' na Hayat TV. koja je emitovana sinoć izjavio je grozne riječi vezane za uspjeh Eldara Memiševića, koji je na proteklom SP-u nastupao za reprezentaciju Katara i osvojio srebrenu medalju, njegov doček u Maglaju, Eldarovog oca, maglajskog načelnika.

Cinične, hinjske i podmukle rečenice Haruna Mahmutovića, sekretara KS BiH prenosimo Vam u cjelosti u pismenoj formi.

 

"Koliko smo mi bolesni? Imamo primjer prije 20 dana, suzdržavam se da ne kažem ime, da momak iz Maglaja igra za Qatar. Odlučio je da zaradi novac, prodao ovu državu i igra za novac. To je njegovo puno pravo, ima pravo, znači ima pravo da kaže "meni država BiH ne znači ništa, uzeti ću novac". Ali vidite ovaj paradoks, imate medije koji pet dana prate Qatar, kod oca mu idu i zajedno gledaju, stranice prate, ljudi gledaju i navijaju za Qatar. Znači prvo bih da poručim ocu "svaka ti čast kako si ga odgojio". A onda još tužnija stvar maglajski načelnik evo javno ga pitam dočeka tog istog momka i naprave mu vatromet u Maglaju, zato jer je uzeo srebrenu medalju za Qatar. Možda me niste shvatili? On je uzeo medalju za Qatar i uzeo pare i onda kažu: "On je obećao kupiti semafor". Imate dva momka blizanca koji su igrali za ovu reprezentaciju na istom prvenstvu, bili dvadeseti. To su naši heroji! To su moji heroji, koje bih ja dočekao i rekao "Hvala vam, svaka čast". Mi duhovno postajemo retardirana nacija, retardirana nacija..."

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.