maglajinfo.com
vijesti maglaj 842
Hayat TV

Hayat TV podržala projekat izgradnje spomen obilježja ubijenoj djeci Maglaja

Hayat TV podržala projekat izgradnje spomen obilježja ubijenoj djeci Maglaja

10.07.2015. 17:09 0

To će biti mjesto sjećanja, ali i mjesto novih susreta, prijateljstva i ljubavi sa različitim sportskim sadržajima koje Maglaj do sada nije ni imao.

VIDEO

- Na našu adresu stigao je jedan detaljno urađen plan, a ujedno i molba za podršku finansiranja ovog projekta. Naime, u Maglaju na površini od 1315 metarakvadratnih, udruženje građana civilne žrtve rata odlučilo je da naparvi spomen park posvećen svoj ubijenoj djeci Maglaja, kazala je Šejla Cocalić na početku priloga o spomen obilježju ubijenoj djeci Maglaja u emisiji koja je emitovana u četvrtak, 9. jula.  

- To će biti mjesto sjećanja, ali i mjesto novih susreta, prijateljstvaa i ljubavi sa različitnim sportskim sadržajim akoje Maglaj do sada nije ni imao. Krenuli smo put Maglaja, da vidimo šta mi svi zajedno možemo učiniti da ovo buduće generacije Maglaja dobiju park koji zaslužuju, kazala je ona. 

Više pogledajte u video prilogu. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.