maglajinfo.com
vijesti maglaj 2100

Hayat TV značajno pomogla Maglaj i njegovo poplavljeno stanovništvo

26.09.2014. 16:22 0

Televizijska kuća Hayat TV u nekoliko navrata do sada pomagala je Općini Maglaj i poplavljenom stanovništvu na sanaciji posljedica od prirodnih nesreća koje su zadesile naš grad i njegovu okolinu.

Tako je prvo uručena novčana donacija Općini Maglaj, a nakon toga i stanarima objekta Savića dom kako bi se u što kraćem roku vratili u svoje domove.

Ovih dana se vrši distribucija laminata za građane Maglaj grada koje je preko dobrih ljudi obezbjedila Hayat televizija. Ukupno je podjeljeno oko 6.000 m2 laminata u Maglaj gradu a spiskovi osoba koje su preuzele laminat nalazi se u jedinstvenoj bazi podataka na web stranici Općine.

 

Prema obećanjima direktora i menadžmenta Hayat TV-a biće isporučeno još 3.000 m2 laminata. Pored toga u objektima Savića doma, Firsta i za druge ugrožene građane Hayat TV je osigurala bijelu tehniku i novčanu pomoć.

 

S obzirom na dosadašnju pomoć ove medijske kuće ovom prilikom javno im se zahvaljujemo i nadamo se i daljoj uspješnoj saradnji, saopštili su iz Općine Maglaj. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.