maglajinfo.com
vijesti maglaj 4348

HF EXIT: Uručena prva jednokratna pomoć djevojčici koja je povrijeđena usljed strujnog udara

22.07.2016. 23:43 0

Jutros su predstavnici Humanitarnog fonda ''Exit'' uručili 200,00 KM jednokratne pomoći roditeljima djevojčice A.B. koja je u srijedu pretrpila teške povrede usljed strujnog udara u blizini Željezničke stanice.

Donacija ima za cilj prvobitnu pomoć porodici, ali predstavlja i apel svim altruistima da se uključe u životnu priču porodice kako bi se mladoj sugrađanki olakšala trenutna situacija.

- Trenutni životni vitalni parametri djevojčice A.B. su stabilni, može se zaključiti iz razgovora s roditeljima.

Zdravstveno stanje i precizniji podaci o djevojčici, roditeljima i nastaloj situaciji javnosti će biti dostupni u narednom periodu.

Informacije o roditeljima i broju telefona dostupne su redakciji portala Maglajinfo.com i zainteresirani mogu kontaktirati redakciju putem e-maila urednik@maglajinfo.com ili viber broja 061/863-661 kako bi dobili detaljnije upute kako pomoći ovoj porodici.

Više o Humanitarnom fondu ,,Exit'' možete saznati klikom ovdje

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.