maglajinfo.com
vijesti maglaj 5467

Hitna pomoć Maglaj: Reagirali na poziv iz Amerike i spasili staricu!

4.01.2015. 14:00 0

Ekipe Hitnih pomoći u Bosni i Hercegovini vrijedno rade, a priča iz Maglaja dokaz je da rade profesionalno i odgovorno, piše novinska agencija Patria.

Kako je objavio naš portal pismo zahvale osoblju Hitne medicinske pomoći u Maglaju stiglo je iz daleke Amerike.

 

Naime Rada Orec u pismu je navela kako je čak iz SAD-a uputila apel za pomoć njenoj majci.

 

- Želim da se zahvalim osoblju Hitne Pomoći u Maglaju na brzoj i veoma brižnoj intervenciji 2. januara 2015. godine. Pozvala sam iz Amerike i zatražila hitnu pomoć za svoju majku koja ima 85 godina i živi sama u Jablanici. Svi su bili tako ljubazni i veoma brzo su otišli po nju i doveli je u prostorije Doma Zdravlja. Pomoć joj je ukazana na najbolji način i tretirali su je kao svoju majku. Posebnu zahvalnost zaslužuje sestra Snježana, a naravno zahvaljujem se i svim ostalim koji su joj pomogli tog jutra. Nadam se da ću biti u mogućnosti da vidim svoju majku živu još koji put. Ponosna sam na svoj Maglaj i sve ljude koji se brinu i ukazuju pomoć drugima više nego samim sebi – napisala je Rada u svom pismu.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.