maglajinfo.com
vijesti maglaj 1098

Potpisani ugovori u vrijednosti od 145.000,00 eura

HO "Malteser" pomoći će finansiranje nabavke opreme za Dom zdravlja u Maglaju

4.09.2014. 14:39 0

Proteklih dana septembra u Maglaju su boravili predstavnici HO 'Malteser' iz Limburga. Tom prilikom potpisana su dva značajna ugovora, jedan sa direktoricom Doma zdravlja u Maglaju dr. Emirom Drndom-Čičeklić, te drugi sa direktorom RO Merhameta Maglaj Atifom Spahićem.

Ugovor o sufinansiranju nabavka opreme za sanaciju šteta na Domu zdravlja u Maglaju i to u iznosu od 120.000,00 eura potpisan je u uredu direktorice Doma zdravlja Maglaja dr. Emire Drnde-Čičeklić.

 

Drugi ugovor kojeg je sa predstavnicima HO 'Malteser' Brigelom i Johanesom potpisao direktor RO Merhameta Maglaj Atif Spahić podrazumijeva realizaciju projekta nabavke hladnjače kapaciteta 8 tona mesa, nabavku vozila sa rashladnim uređajem te nabavku dostavnog vozila u iznosu od 25.000,00 eura. 

 

Ova dva projekta kandidovana su prilikom posjete predstavnika ove HO Maglaju u junu mjesecu, navode iz RO "Merhamet" u Maglaju. 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.