maglajinfo.com
vijesti maglaj 1041

HO Merhamet: Stipendije za 18 osnovaca i srednjoškolaca sa područja Maglaja i Zenice

11.06.2015. 17:24 0

Danas su u Maglaju predstavnici Merhameta i 18 osnovaca i srednjoškolaca potpisali ugovore o dodjeli stipendija u iznosu od po 500 KM. Osnovci i srednjoškolci, korisnici stipendija dolaze sa područja dva Regionalna odbora Merhamet Maglaj i Zenica.

Osnovci i srednjoškolci koji su dobili stipendije u iznosu od po 500 KM, obavezali su se da će u narednih godinu dana u svojim Regionalnim odborima Merhameta volontirati svaki mjesec po jedan dan.

Direktor RO Merhamet Maglaj Atif Spahić uručio je stipendistima školske torbe sa školskim priborom, a današnjem potpisivanju ugovora prisustvovao je i predsjednik HO Merhamet Hajrudin Šahić te načelnik općine Maglaj Mehmed Mustabašić. 

Korisnici stipendija izrazili su svoje zadovoljstvo i zahvalu Merhametu ističući značaj koje stipendije imaju za njihovo dalje školovanje. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.