maglajinfo.com
vijesti maglaj 2135

Humanitarni fond ''Exit'': Porodici Bilić uručeno dodatnih 150,00 KM

3.07.2016. 18:42 0

Iz budžeta Humanitarnog fonda ,,Exit'' uručeno je 150,00 KM porodici Bilić, a koje su namjenski donirane u fond na ime oboljele Sabire iz Maglaja.

Zvanično prva donacija od HF EXIT-a dodijeljena je porodici Bilić, a u kojoj se majka Sabira bori s jednom vrstom karcinoma. I dan-danas gospođa Bilić ide na kemoterapiju (svakih 21 dan), što iziskuje troškove uz sve dodatne lijekove i prehranu.

Za porodicu Bilić, u kojoj je i dvoje maloljetne djece, akcija prikupljanja novčanih sredstava traje još uvijek, tako da su naša dva donatora namjenski uručili navedeni iznos na ime gospođe Sabire i njezine porodice.

Pored već objavljene posjete i apela HF EXIT-a na našem portalu, ovu porodicu posjetile su i neke bh. televizijske kuće koje u sklopu svog programskog sadržaja imaju već prepoznatljiv humanitarni rad i angažman.

Članovi Humanitarnog fonda ,,Exit'' se zahvaljuju svim donatorima i poručuju da aktivno nastavljaju sa svojim volontersko-altruističkim radom, te pozivaju sugrađane da dostave svoje prijedloge koji podliježu socijalno ugroženoj ili teško bolesnoj kategoriji lica.

Više o Humanitarnom fondu ,,Exit'' možete saznati klikom ovdje.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.