Dželaludin Đ./maglajinfo.com
vijesti maglaj 1217

IGRANI FILM maglajskih učenika "Škola: noćna mora"

31.03.2015. 20:45 0

Učenici OŠ ''Novi Šeher'' odlično su odigrali uloge i uspješno priveli kraju snimanje svog prvog igranog filma ''Škola: noćna mora''. Portal maglajinfo.com u video prilogu donosi Vam film pripreman u povodu Dana škole, a koji slijedi u četvrtak, 2. aprila 2015. godine.

VIDEO

Dramska sekcija je jedna od mnogobrojnih slobodnih aktivnosti namijenjenih za učenike JU OŠ ,,Novi Šeher'', a koje pružaju mogućnost zabave, dodatnog razvoja i usavršavanja sposobnosti.

 

Cilj filma je prikazati nezaobilazne školske prilike i neprilike koje su sastavni dio odrastanja jednog učenika. Mali ljudi, a koje mi zovemo ,,djeca'', imaju svoje brige kao i odrasli ljudi.

 

Film je snimljen u školi i okolini, a sve uloge glume učenici škole. Radnja filma obuhvata jedan školski dan kojeg djevojčica, nova učenica, proživljava u svome odjeljenju s nestašnim prijateljem iz klupe.

 

Šta će se desiti s Miom i Sanjinom, glavnim likovima, nakon svih školskih dogodovština, saznat ćete u našem video prilogu. 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.