Isplate naknada za nezaposlenost do kraja sedmice

29.01.2014. 16:19 0

Isplata drugog dijela redovne novčane naknade za nezaposlenost za mjesec novembar u iznosu od 167 KM trebala bi biti izvršena do kraja sedmice.

U Službi za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona danas su najavili da će isplata drugog dijela redovne novčane naknade za nezaposlenost za novembar, u iznosu od 167 konvertibilnih maraka biti izvršena do kraja ove sedmice.

 

Direktor kantonalne Službe za zapošljavanje, Ratko Orlandić ,ujedno naglašava da će više od 2.200 korisnika decembarsku naknadu primiti najdalje do 14. februara, do kada bi Federalni zavod za zapošljavanje trebao uplatiti blizu 1 milion konvertibilnih maraka.

 

Orlandić naglašava da će finansijska situacija uskoro biti normalizovana, što konkretno znači da će naredne isplate naknada biti redovnije i u punom iznosu. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

zdk
Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.