Iz Brazila za maglajinfo.com Maglajlija Edin Mehinović

17.06.2014. 02:31 0

Jedan od rijetkih Maglajlija koji se trenutno nalazi na Mundijalu u Brazilu jeste Edin Mehinović, vjerni navijač Bosne i Hercegovine i jedan od vođa bh. navijačke grupe BHFanatcos. Redakcija našeg portala stupila je u kontakt sa Edinom, koji nam je kazao kako su on i još nekoliko Maglajlija i Maglajki mislima u našem gradu.

Edin Mehinović zajedno sa još dvoje Maglajlija trenutno se nalazi u Rio De Janeiru gdje je preksinoć pratio utakmicu između naše i reprezentacije Argentine, koju smo na žalost izgubili rezultatom 2:1.

 

Kako nam je kazao Edin on je bio inicijator postavljanja transparenta sa porukom "Maglaj, bićeš ti onaj stari" i tom porukom željeli su kazati da iako su daleko u Brazilu mislima su u našem gradu, u kome je Edin boravio određeno vrijeme nakon katastrofalnih poplava a prije odlaska na putovanje u Brazil. 

 

Kako nam je kazao Edin, kao što se može čitati i u mnogobrojnim medijima atmosfera je sjajna kako među navijačima tako i među igračima, a on namjerava u Brazilu provesti vrijeme do 5. jula kada je planiran povratak iz Brazila. 

 

Edin nam je poslao par fotografija, a kako nam je kazao i u narednim danima potrudit će se da nam šalje fotografije atmosfere među našim navijačima koji se nalaze u Brazilu i koji bodre našu reprezentaciju. 

 

Edine, Vi ste uz Maglaj, i Maglaj je uz Vas. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.