Nakon više od tri mjeseca pauze iz Natron Hayata otpremljen prvi kamion papira ka osvojenom tržištu

20.08.2014. 18:43 0

Devetnaestog avgusta 2014. godine nakon više od tri mjeseca pauze Natron Hayat uspješno je pokrenuo proces proizvodnje te isporučio prvi kamion papira za svog kupca.

Devedeset i sedam dana nakon katastrofalnih majskih poplava u Natron Hayatu, maglajskom gigantu proizveden je prvi papir na pm4.

 

Proizvodnji papira prethodila je uspješno pokrenuta proizvodnja energije, tretman otpadnih voda, linije za proizvodnju sjecke, linije za proizvodnju celuloze kao i pm3.

 

Prije pokretanja papir mašine 4 uspješno je pokrenuta proizvodnja MG papira na pm3 te je istog dana kupcima otpremljen prvi kamion MG papira iz Natron Hayata.

 

Zahvaljujući nesebičnom angažmanu zaposlenika, a prije svega tehničko-tehnološke oblasti, kao i vanjskih stručnjaka koji su također dali svoj doprinos, proizvodnja u Natron Hayatu je uspješno pokrenuta uz očekivane male poteškoće.

 

Narednih dana bit će urađena fibalna podešavanja na postrojenjima i kvaliteti finalnih proizvoda ovog maglajskog giganta. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.