maglajinfo.com
vijesti maglaj 3172
Hayat TV

Izet Hadžić: Nisam terorista, zavirite u moj dosije, imam dvije kafanske tuče

Izet Hadžić: Nisam terorista, zavirite u moj dosije, imam dvije kafanske tuče

8.12.2015. 14:19 0

Ponedjeljkom u 21:00 sat na TV Hayat emituje se info talk-show ''Upitnik'', a ovog ponedjeljka za Hayat je govorio Izet Hadžić, jedan je od prvih poslijeratnih doseljenika u selo Ošve.

VIDEO

Njegovo selo, od Maglaja udaljeno pet kilometara, u centar medijske pažnje dolazi nakon terorističkog napada na policijsku stanicu u Zvorniku.

Prema podacima policijskih agencija više bivših stanovnika sela bori se na različitim stranama na sirijskom ratištu a kako tvrde neki su tamo i ostavili život.

Više puta u različitim domaćim i stranim medijima Ošve su nazivane "terorističkim leglom naseljenim radikalnim islamistima".

Izet Hadžić iako tvrdi da nije vođa sela, pristao je gostovati u emisiji ''Upitnik'' te javno govoriti o svim temama vezanim za njegov način života te mjesto u kojem živi.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.