maglajinfo.com
vijesti maglaj 1679

Izvršena još jedna podjela prehrambenih paketa za poplavljena domaćinstva

18.07.2014. 18:45 0

I nakon više od dva mjeseca od kako su poplave harale našim gradom Medžlis Islamske Zajednice nastavlaj aktivnosti na pomoći poplavljenim domaćinstvima Maglaja i okoline, a danas je putem svojih džematskih Odbora MIZ uručio prema spiskovima MZ svakom poplavljenom domaćinstvu prehrambeni paket.

Danas su ispred Nove Gradske Džamije pomoć u vidu paketa koji je HO 'Islamic Relief' donirala preko MIZ Maglaj preuzele džematlije džemata Kuršumlije džamije.

 

Kako saznajemo iz MIZ Maglaj će se potruditi da do svakog poplavljenog i ugroženog domaćinstva na području MIZ Maglaj dođe ovaj paket pomoći.

 

Bitno je naglasiti da je ovo samo jedna od mnogobrojnih aktivnosti koje je MIZ Maglaj sprovodio tokom prethodnog perioda na pomoći poplavljenim domaćinstvima. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.