maglajinfo.com
vijesti maglaj 1118

JOB ''Unija veterana'' općine Maglaj: U četvrtak završne aktivnosti u okviru obilježavanja manifestacije ''Septembarski dani otpora''

14.11.2016. 15:53 0

U četvrtak će započeti završne aktivnosti u okviru obilježavanja manifestacije ''Septembarski dani otpora '92-'95'' to jeste obilježavanje velike oslobodilačke akcije iz 1992. godine na Spahića Gaju, lokalitet Simanov grob.

Kako je saopćeno iz JOB ''Unija veterana'' općine Maglaji istog dana cvijeće će biti položeno na Centralnom spomen obilježju u Parku Ljiljana u 10,00 sati, nakon čega će delegacije položiti cvijeće i na lokaciji Spahića Gaj.

Iz JOB-a "Unija veterana" općine Maglaj pozivaju pripadnike branilačkih kategorija i građanstvo da svojim prisustvom uveličaju obilježavanje ovog značajnog datuma.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.