maglajinfo.com
vijesti maglaj 10341

Sretno maturanti

Još jedna generacija maglajske mladosti zablistala u punom sjaju

20.05.2016. 21:31 0

Maglaj je večeras ispratio još jednu generaciju mladosti, maturante 64. generacije MSŠ Maglaj i 41. generacije Gimnazije ''Edhem Mulabdić''.

Maturanti 64. generacije MSŠ Maglaj i 41. generacije Gimnazije ''Edhem Mulabdić'' zablistali su u punom sjaju. Uprkos kiši, još jedna generacija maglajske mladosti tradicionalnim defileom obilježila je večeras kraj svog srednjoškolskog obrazovanja. 

Prije tradicionalnog defilea ulicama Maglaja, u atriju Mješovite srednje škole i Gimnazije ''Edhem Mulabdić'' upriličen je svečani program.

Tom prilikom proglašena su i imena učenika koji su se posebno istakli svojim uspjehom u nastavnim i vannastavnim aktivnostima tokom srednjoškolskog obrazovanja, a to su Vanesa Jusufbašić (Gimnazija) i Vildana Delić (MSŠ Maglaj). 

Nakon tradicionalnog defilea maturanti će proslavu svoje mature nastaviti u hotelu ''Galeb''. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.