JU Domu Zdravlja Maglaj doniran sanitetski materijal i uniforme

1.02.2014. 00:39 0

JU Dom Zdravlja Maglaj danas je zaprimio donaciju u vidu sanitetskog materijala i uniformi u vrijednosti više od 3.000 konvertibilnih maraka.

Danas je JU Dom zdravlja u našem gradu dobila još jednu donaciju. Radi se donaciji sanitetskog materijala i stotinu kompleta uniformi za medicinske radnike u vrijednosti više od 3.000 KM, koje im je donirao KO SBB Zeničko-dobojskog kantona. 


Također KO spomenute stranke, sa svojim općinskim odborima je u posljednjih nekoliko mjeseci donirao 300 kompleta medicinskih uniformi, inkubator i veće količine hrane za potrebe Kantonalne bolnice u Zenici. 


Domu zdravlja u Varešu donirano je 100 kompleta medicinskih uniformi, a 60 kompleta uniformi i ultrazvučni višenamjenski aparat Dom zdravlja u Brezi. 


Iskreno se nadamo da su ovakve slične donacije i potezi kantonalnog odbora SBB ZDK-a iskreni i prijateljski i da se kroz iste ne prožima interes kojeg će naravno gledati sve političke stranke u ovoj izbornoj godini. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.