Škafa ponovo radi: U Maglaj se vraća život, ponovo osigurana radna mjesta

19.07.2014. 17:16 0

Tržni centar Škafa u Maglaju nakon što je pretrpio velike štete poslije poplava koje su zadesile BiH ponovo je jučer otvoren.

Poslije dva mjeseca čišćenja objekta u kojem je procijenjena milionska šteta objekat je ponovo u funkciji, a što je najvažnije radna mjesta Maglajlijama ponovo su osigurana.

 

- Na dan otvaranja, Škafa je Maglajlijama dijelila poklon pakete, a u vrijeme iftara pripremljena je i roštiljada za postače, ali i ostale kupce. U narednom periodu u ovom objektu planirane su velike akcije kako bi Maglajlije koje su zadovoljne ponovnim vraćanjem Škafe mogli uživati u kupovini – kažu iz Škafe

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Možemo li našu BiH predstaviti uz #AroundBosnia? Must see places idemo! Ljeto ćemo svakako provesti većinom u BiH. https://t.co/bfO9SoSAj9

@maglajinfo.com02.06. - 23:06h