maglajinfo.com
vijesti maglaj 1840

Uz moderno opremljen fitness centar

KBS "Escobar" otvorio vrata novih prostorija u centru Maglaja

20.03.2015. 21:30 0

Klub borilačkih sportova ''Escobar'', čiji je glavni trener Mahir Smajlović, prije nekoliko dana otvorio je vrata svojih novih prostorija svim zainteresovanim građanima našeg grada i okoline.

U okviru novih prostorija koje se nalaze u strogom centru našeg grada, u zgradi nekadašnjeg robnog centra ''Zovko'', na raspolaganju zainteresovanim građanima je moderno opremljen Fitness Centar, zajedno sa prostorom za trening borilačkih sportova.

 

Kada smo prošle godine pisali o ovom Klubu borilačkih sportova, koji je primjer jednog uspješnog i zdravog sportskog kolektiva, trener Smajlović je kazao: "Prošlo je pune dvije godine od osnivanja KBS Escobar Maglaj, uz mukotrpan rad, i odricanje još smo tu i još jači nego što smo bili i iz dana u dan smo sve jači i jači, i tako ćemo i da nastavimo dalje uprkos svemu akoBogda. Zahvaljujemo se ovim putem svima koji su do sada podržali naš rad i naša nastojanja da stvorimo jedan zdrav sportski kolektiv uprkos situaciji koja vlada u državi i među ljudima, u tim nastojanjima smo uspjeli i na to smo ponosni".

 

Evo sada nakon više od tri godine KBS ''Escobar'' u centru grada otvorio je vrata novih prostorija gdje je osim sale u kojoj se u vrhunskim uslovima mogu usavršavati i trenirati borilačke vještine poput Krav Mage, Brazilian jiu-jitsu i MMA, mješovite borilačke vještine, zainteresovanim osobama na usluzi i Fitness Centar KBS ''Escobar''.

 

Nove prostorije KBS ''Escobar'' otvorene su svakim radnim danom osim nedjelje od 10-22 sati, subotom od 10-20 sati, uz termine - aerobik za djevojke utorkom i četvrtkom od 20-21 sat koje na raspolaganju imaju trenericu, Eminu Herceg prof.

 

Treninzi MMA održavaju se od ponedjeljka do srijede u 20 sati i subotom u 11 sati.

 

Svi zainteresovani više informacija mogu dobiti na broj telefona: 061/745-045 ili putem facebook stranice: Fitnes Club Escobar - Maglaj

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.