maglajinfo.com
vijesti maglaj 1062

Kenan Bašić: Seminar za trenere i menadžment klubova nadmašit će sva očekivanja

20.11.2015. 18:10 0

U organizaciji Sportske dvorane Maglaj i Fakulteta za sport i tjelesni odgoj Univerziteta u Tuzli, u Maglaju će od 08. do 10. januara 2016. godine biti održan seminar za menadžment klubova i trenere ''Maglaj 2016.'' a već sada veliki je broj zainteresovanih koji će prisustvovati ovom nesvakidašnjem događaju u Maglaju.

Kako je za portal maglajinfo.com potvrdio Kenan Bašić, saradnik za kulturu i sport u JU Dom kulture ''Edhem Mulabdić'', rukovodilac Sportske dvorane, već sada je više od 15 prijavljenih učesnika.

''Već imamo više od 15 prijavljenih, te nekoliko sponzora. Pozivam ovim putem sve zainteresovane da uplatom prve rate potvrde svoje učešće. Prema riječima predavača koji su također potvrdili svoj dolazak u Maglaj, biti će ovo jedan od najboljih seminara za trenere i menadžment klubova koji je organizovan u BiH'', kazao je Bašić. 

Iako je do seminara ostalo više od mjesec dana pripreme su u punom jeku. 

''Pripreme su u punom jeku, uskoro će biti objavljene i teme te tačan raspored svih predavanja'', izjavio je Kenan. 

Organizaciju ovakvog jednog seminara pohvalili su i Senjanin Maglajlija, Bilal Šuman, Dragan Đukić, Kasim Kamenica i Tarik Međić, a podršku su dali i općina Maglaj na čelu sa načelnikom te Sarajevo Osiguranje d.d.

Podsjećamo seminar za menadžment klubova i trenere ''Maglaj 2016'' će se održati u petak, subotu i nedjelju, 08.01, 09.01. i 10.01.2016. godine, uz učešće profesora sa fakulteta, gostiju predavača i profesionalnih rukometnih trenera predavača.

Više informacija možete dobiti klikom OVDJE.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.