maglajinfo.com
vijesti maglaj 8150

Kiša uzrokovala probleme: U Moševcu poplavljena kuća samohrane majke Emine Muminović

2.06.2017. 18:52 0

Jaka kiša koja je danas u poslijepodnevnim satima zahvatila i područje maglajske općine uzrokovala je velike probleme a prema informacijama koje pristižu nekoliko stambenih i pomoćnih objekata je poplavljeno.

Prema informacijama portala Maglajinfo.com u naselju Moševac kod Maglaja vodena bujica poplavila je stambeni objekat samohrane majke Emine Muminović.

Uprkos tome što su komšije odmah pristupile u pomoć šteta je ogromna, a većina stvari u potpunosti je uništena.

Kako saznajemo samohrana majka Emina Muminović je i invalid, a uprkos poteškoćama sa kojima se susreće uspjela je svojim radom obezbijediti osnovno za život, sebi i svom djetetu.

Kako su nam potvrdile komšije ovoj porodici sada treba pomoć jer je u nekoliko minuta sve ono što je godinama unazad stvarano uništeno. 

Svi koji mogu i žele pomoći samohranoj majci Emini Muminović mogu se javiti na broj telefona: 0603/026-339 ili 061/852-888.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.