maglajinfo.com
vijesti maglaj 689

Klix.ba o fotografiji portala Maglajinfo.com: Zajednička fotografija imama, paroha i župnika koja osvaja srca ljudi

4.06.2019. 13:12 0

Povodom Ramazanskog bajrama u Maglaju je danas održan prijem kojeg je organizovao glavni imam Medžlisa islamske zajednice Nevres ef. Hodžić, a tradicionalno, prijemu su prisustvovali i predstavnici drugih vjerskih zajednica.

Bila je ovo prilika da se predstavnici drugih vjerskih zajednica obrate prisutnim zvanicama a nakon prijema napravljena je i zajednička fotografija imama, paroha i župnika koju smo objavili na facebook stranici portala Maglajinfo.com

Fotografija je naišla na odobravanje i pozitivne reakcije javnosti a istu je objavio i najčitaniji bh. informativni portal Klix.ba i to pod naslovom ''Zajednička fotografija imama, paroha i župnika u Maglaju koja osvaja srca''.

- Na fotografiji koja u istinskom pogledu oslikava zajedništvo i poštivanje u BiH nalaze se Nevres ef. Hodžić, glavni imam MIZ Maglaj, Vladimir Kukić, paroh Pravoslavne crkve u Maglaju, vlč. Josip Jelić, župnik maglajske župe i upravitelj Svetišta Sv. Leopolda Mandića u Maglaju te franjevac župe sv. Ilije proroka u Novom Šeheru fra Josip Tomas, župnik, diskret - piše Klix.ba.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.